Hovedindeksen på Oslo Børs falt i dag 0,11 prosent før den sluttet på 429,85 poeng. Det ble omsatt aksjer for 2,05 milliarder kroner.I løpet av den siste uken har Oslo Børs lagt på seg 0,21 prosent mens hovedindeksen er opp 3,31 prosent den siste måneden. Hittil i år har Oslo Børs klatret 11,66 prosent. Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i Swedbank First Securities var mandagens gjest i økonominyhetene på HegnarTV. Utviklingen i eurosonen var dagens tema. I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning skriver investeringsdirektør Stig Myrseth at finansmarkedene i eurosonen gradvis vil stabiliseres utover i andre halvår.- ESB har nå forpliktet seg til å kjøpe statsgjeld i kriserammede eurosone-land så fremt EFSF/ESM agerer først. Ankepunktet mot EFSF/ESM har vært at fondet er for lite til å redde både Italia og Spania. Med ESB med på laget er dette problemet løst, sier Myrseth. synes dermed eliminert. En viktig halerisiko er fjernet, noe som taler for at risikopremiene skal ned og at risikoaktiva som aksjer skal opp, sier Myrseth. Et fat Nordsjøolje, med levering i september, omsettes for 114,13 dollar, opp 1,04 prosent.Fredag ble det kjent at Det internasjonale energibyrået (IEA) reduserer sitt estimat for oljeetterspørselen i 2013 med 20 prosent.Statoil falt 0,67 prosent. Fredag stupte Funcom 52,1 prosent før aksjen sluttet på 3,75 kroner. I dag falt den ytterligere 19,73 prosent til 3,01 kroner.Bakgrunnen for Funcom-krakket er at Selskapet er skuffet over en Metascore på 72 av 100.- Et spill som The Secret World, som ikke basert på et velkjent merke, er vanligvis avhengig av positiv presseomtale for å oppnå godt salg i starten, i tillegg til - men ikke begrenset til - andre faktorer som "word of mouth", gikk det frem av en børsmelding fredag morgen.Carnegie-analytiker Espen Torgersen uttalte lørdag til Finansavisen at han etter floppen.- Nå er det helt klart at selskapet går inn i en restruktureringsfase, og aksjen vil være død på Oslo Børs i overskuelig fremtid som jeg ser det. Antageligvis er aksjen ferdig på Oslo Børs, sa Torgersen. Bionor Pharma klatret 2,37 prosent. I morges kunne vi lese at søknaden om gjennomføring av en placebo-kontrollert, klinisk studie med Vacc-4x i kombinasjon med Celgenes Revlimid nå er godkjent av de tyske, helseregulatoriske myndigheter.Studien vil bli gjennomført ved fire ulike klinikker i Tyskland, og inkludere hiv-pasienter som ikke gjenoppretter et normalt antall CD4 T-celler til tross for behandling med konvensjonelle hiv-medisiner. Kjell Inge Røkkes Aker BioMarine .Selskapet meldte om et resultat etter skatt på minus 26 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot minus 9 millioner kroner i samme periode året før.På den positive siden melder Aker Biomarine også at de og vurderer å øke produksjonskapasiteten betydelig.Aksjen falt 3,16 prosent.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og