Gode nyheter for biotek-selskap

Bionor Pharma melder mandag morgen om positivt nytt.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 08.39
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Foto: Selskapet

Bionor Pharmas søknad om gjennomføring av en placebo-kontrollert, klinisk studie med Vacc-4x i kombinasjon med Celgenes Revlimid er godkjent av de tyske, helseregulatoriske myndigheter, opplyses det i en melding.Studien vil bli gjennomført ved fire ulike klinikker i Tyskland, og inkludere hiv-pasienter som ikke gjenoppretter et normalt antall CD4 T-celler (et mål på immunforsvaret) til tross for behandling med konvensjonelle hiv-medisiner (antiretroviral terapi, ART)."Ett av hovedmålene for studien er å undersøke Vacc-4x sin evne til å øke antall CD4 T-celler hos pasienter som ikke har fått gjenopprettet disse T-hjelpecellene til nesten normalt nivå, til tross for godt kontrollert virusmengde ved hjelp av ART. Det andre er å undersøke om Revlimid ytterligere kan forsterke den immunstimulerende effekten av Vacc-4x", skriver selskapet i meldingen.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!