KjøpLogg inn

Goodtech lander millionavtale

Goodtech melder om en ny, langsiktig avtale om oppgradering av svensk t-bane.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 08.32
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
xx

Goodtech melder tirsdag om en langsiktig samarbeidsavtale med Ansaldo STS Sweden AB, for montasje av nytt sikkerhets- og overvåkningssystem basert på CBTC -teknologi for Röda Linjen T-bane i Stockholm.Kontrakten vil gå frem til 2017, og inneholder montasje, testing, fjerning av gammelt anlegg og 4 års avtale for service og vedlikehold.Arbeidene påbegynnes snarest.Kontrakten har en verdi på 103 millioner svenske kroner med en opsjon på 6 millioner svenske kroner.- Dette er en viktig kontrakt som posisjonerer Goodtech bra til de videre oppgraderinger som skal finne sted i T-banen i Stockholm og åpner også for samarbeid med Ansaldo om prosjekter andre steder, sier konsernsjef Vidar Låte.