Det så verre ut, men mot slutten hentet de amerikanske børsene seg noe inn og endte bare svakt ned mandag.Dow Jones falt 0,29 prosent til 13.169,43, Nasdaq steg marginale 0,05 prosent til 3.022,52, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,13 prosent til 1.404,11. Sistnevnte falt dermed for første gang på syv dager."Fryktindeksen" VIX (CBOE) falt til under 14.De tyngste Dow-komponentene var Cisco og Alcoa, som falt hhv. 1,1 og 1,7 prosent.De fleste store S&P-sektorene så rødt, med materialer blant de største taperne. Teknologi karret seg inn i positivt terreng. - På marginen ser USA noe bedre ut enn mange av de internasjonale markedene, inklusive noen av vekstmarkedene. Men på lengre sikt må vi fortsatt gjennom den samme gjeldsnedbyggingen som mye av Europa, og derfor vil vi se noe svakhet, sier investeringsdirektør Jason Pride hos Glenmede til CNBC.Investorene bekymrer seg fortsatt for veksten i verdensøkonomien, og ble ikke oppmuntret av som viste en vekst i BNP på 0,3 prosent i 2. kvartal - mye svakere enn konsensus, og kraftig ned fra 1,3 prosent i kvartalet før.Videre kuttet Bank of America/Merrill Lynch sine estimater for Kinas 2012-vekst fra 8,0 til 7,7 prosent.Uttalelser fra San Franciscos Federal Reserve-sjef John Williams om en ny runde obligasjonskjøp for å få fart på fallet i arbeidsledigheten i USA ga derimot markedsaktørene noe håp. Blant enkeltaksjer merker vi oss Google, som steg 2,8 prosent på utspillet om at , i likhet med nesten hvert tredje av mobilprodusentens 94 kontorer på verdensbasis. Morgan Stanley hevet aksjen til "overvekt".Tesoro steg 9,5 prosent, og ble dermed blant de relative S&P 500-vinnerne på meldingen om oppkjøpet av BPs Carson-raffineri i California for rundt 2,5 milliarder dollar. BP falt 0,7 prosent.Barnes & Noble falt på sin side 2,3 prosent etter å ha kuttet prisene på sin Nook e-leser før skolestart, samtidig som ryktene går om at Amazon.com er i ferd med å lansere en ny versjon av sin Kindle Fire. Sistnevnte falt 0,1 prosent.JCPenney trakk ned 3,1 prosent etter at Piper Jaffray kuttet sin anbefaling på aksjen fra "nøytral" til "overvekt", mens kursmålet ble halvert til 25 dollar. Citigroup hevet derimot sitt kursmål fra 24 til 28 dollar.Manchester United steg 1,1 prosent til 14,15 dollar, etter å ha endt flatt på 14 dollar i børsdebuten fredag.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..