KjøpLogg inn

Hvor går Oslo Børs etter dagens toppnotering?

-Når det gjelder den videre utvikling på Oslo Børs, er det spesielt to forhold man bør fokusere på, forventninger, sier analytiker Oddbjørn Windstad til HegnarOnline.

Publisert 16. aug. 2012 kl. 13.28
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 203 ord
Oddbjørn Windstad.

Oslo Børs har i dag gjort en ny toppnotering for året. Det store spørsmålet blir nå hvor veien går videre.Les også: Myrseth om utviklingen i aksjemarkedet-Hovedindeksen ved Oslo Børs foretok i juni en vellykket test av den stigende trenden fra 2008 og startet etter det en periode med positiv utvikling også kortsiktig. At børsen i løpet av sommeren skulle gjøre en ny topp for året er helt i tråd med våre forventninger, sier Oddbjørn Windstad i Apollo Markets til HegnarOnline.- Når det gjelder den videre utvikling på Oslo Børs, er det spesielt to forhold man bør fokusere på. Først og fremst vil det være meget viktig om indeksen greier å etablere seg over forrige årsbeste på 436,50, sier Windstad.-Dersom det skjer, vil det bli utløst kjøpssignal. Det andre viktige forholdet er volumutviklingen, sier Windstad.- Stigning på høyt volum er generelt mer bærekraftig enn en oppgang på lavt volum. Vi anbefaler derfor å ha fokus også på volumutviklingen den nærmeste tiden, sier Windstad.-I et lengre perspektiv forventer vi videre oppgang på Oslo Børs. Viktige signaler om den kortsiktige utvikling kan ventes i løpet av de aller nærmeste dagene, avslutter Windstad.I skrivende stund står hovedindeksen i 437,42 poeng, opp 0,42 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her