Investorene rømmer børsen

- Alle markeder rundt om i verden opplever det samme, sier kommunikasjonsdirektør Per Eikrem ved Oslo Børs.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

Den gjennomsnittlige dagsomsetningen på Oslo Børs i august har vært rundt 37 prosent lavere enn snittet så langt i år, ifølge tall fra Oslo Børs fredag.- Det har vært lavt volum for så vidt i hele år og så har det vært veldig lavt fra og med juli. Alle markeder rundt om i verden opplever det samme, sier kommunikasjonsdirektør Per Eikrem ved Oslo Børs.Eikrem mener det er klar tendens til at investorer den siste tiden har flyttet penger ut fra aksjer og over i andre investeringsaktiva som eksempelvis obligasjonspapirer.Ifølge Eikrem har den daglige omsetningen i 2012 vært på 4,3 milliarder kroner, sammenlignet med en daglig snittomsetning i 2011 på 6,1 milliarder.- Daglig snittomsetning i august er på 2,7 milliarder og i juli var den på 3 milliarder kroner, sier EikremI juni lå den daglige snittomsetningen på 4,7 milliarder kroner.

Nyheter
Børs