Kliner til med kjøpsanbefaling dagen før dagen

Investtech våger seg frempå med en kjøpsanbefaling på Funcom dagen før selskapets store oppdatering.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 12.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
Investtech.

Siden lanseringen av "The Secret World" i begynnelsen av juli har verdien på Funcom blitt halvert.Les også: Er Funcoms børskollaps berettiget?I morgen får vi en etterlengtet oppdatering fra selskapet om hvordan det har gått med det nye spillet.I dagens rapport fra Investtech beskrives nettopp Funcom som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Funcom viser ingen klar trend. Aksjen tester støtten ved ca. 7,30 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 7,61 kroner, opp 2,01 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her