KjøpLogg inn

Kraftig børsfall for Facebook

Facebook-aksjen fortsatte å falle i løpet av torsdagens handel på Wall Street.

Publisert 16. aug. 2012 kl. 22.30
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Facebook på børs. Foto: (AP Photo/Richard Drew).

Da børsen stengte hadde aksjekursen sunket med 6,3 prosent til 19,87 dollar.Nedgangen kom som svar på at et handelsstopp for storaksjonærer i selskapet ble opphevet. Eierne av drøye 270 millioner Facebook-aksjer fikk begynne å handle med aksjene. Det utgjør mer enn halvparten av aksjene som ble solgt da selskapet gikk på børs i mai.Men børseventyret har så langt vist seg å bli et mareritt for Facebook. Siden børsintroduksjonen i mai, da aksjen kostet 38 dollar, har aksjeverdien falt med 44 prosent. (©NTB)