Den amerikanske mangemilliardæren og investoren Carl Icahn gir sønnen Brett 18 milliarder kroner slik at han få bevise hva han kan få til, melder Bloomberg.Sammen med David Schechter skal Brett Icahn (33) få vise at han verdig å etter hvert kunne forvalte 76-åringens investeringer på tilsammen 24 milliarder dollar, tilsvarende nesten 142 milliarder kroner.I følge en 46-siders avtale har Brett Icahn og David Schechter fått fullmakt til å investere i børsnoterte selskaper med en børsverdi på mellom 750 millioner og 10 milliarder dollar, tilsvarende mellom 4,4 og 59 milliarder kroner.Fra før har de to vist at de virkelig kan få pengene til å yngle. I april 2010 fikk de to, , 300 millioner kroner de kunne investere i selskaper med en børsverdi på inntil 2 milliarder dollar.Ved utgangen av juni i år var avkastningen på hele 96 prosent!