Meglerhus: - Aksjen skal opp 52 prosent

Handelsbanken Capital Markets og Pareto Securities rykker ut med hvert sitt aksjetips. Man snakker blant annet om oppside på over 50 prosent.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 14.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
Aksjemegler ved meglerbordet - Foto: AP

Handelsbanken Capital Markets melder i en oppdatering fredag at de beholder sin kjøps-anbefaling på Noreco.Meglerhuset mener oljeselskapet leverte Q2-tall som var i tråd med forventningene.Likevel senkes estimatene for 3. kvartal noe grunnet at oppgraderingen av Oselvar går tregere enn tidligere forventet. Viktigheten av Huntington trekkes også frem.Kursmålet er satt til 7 kroner, mens aksjen fredag er opp 6,92 prosent til 5,25 kroner.Dermed ser Handelsbanken en oppside for oljeaksjen på rundt 33 prosent.Pareto med klokkertro på Det norskeSamtidig har Pareto Securities hevet sitt kursmål på Det norske fra 120 kroner til 130 kroner.Meglerhuset skriver i en analyse at selskapet er på vei inn i en meget spennende 6-måndersperiode, som blant annet preges av flere nye brønner og oppstart av ny produksjon.Videre regner man med at selskapet har penger nok til å drive minst ut 2015, slik situasjonen er nå.Kjøps-anbefalingen på aksjen står ved lag.Det norske er fredag ned 0,12 prosent til 85,75 kroner. Dermed ser man en oppside på rundt 52 prosent.