KjøpLogg inn

Meglerhus: - Oppsiden her er på 90 prosent

Sparebank 1 Markets snakker om risikorabatt som ikke burde vært der mens Arctic Securities hever kursmål.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 15.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
Sevan Voyageur. Foto: Sevan Marine

Sparebank 1 Markets skriver i en fersk oppdatering at de beholder sitt positive syn på Sevan Marine.Meglerhuset har tatt en titt i Teekay Corporation og Teekay Offshore Partners nylig publiserte Q2-rapporter, og finner lite som tyder på at det ikke blir tatt levering av FPSOen Voyageur i tide.- Vi ser fortsatt meget liten eller ingen risiko for at Teekay ikke tar levering av Voyageur til avtalt tid. Dette er ikke reflektert i Sevans aksjekurs, som fremdeles bærer preg av en riskrabatt. Den er i følge oss ikke berettiget, heter det i oppdateringen.Det anbefales følgelig kjøp av aksjen og kursmålet er 25 kroner.Sevan Marine er mandag opp 0,76 prosent til 13,20 kroner. Oppsiden kan dermed her være på rundt 90 prosent.Arctic hever kursmålet på lakseaksjeArctic Securities melder at de har hevet kursmålet på Lerøy Seafood.Målet tas fra 105 kroner til 125 kroner.Arctic tror Lerøys kvartalsrapport kommer til å vise et driftsresultat i Q2-2012 på 134 millioner kroner.Kjøps-anbefalingen på aksjen opprettholdes, ifølge Stocklink.Lerøy Seafood faller 0,47 prosent til 107 kroner mandag og oppside skulle dermed kunne være på omlag 15 prosent.