Mer enn halverte underskuddet

Norse Energy har fremdeles røde tall på bunnlinjen, men underskuddet ble kuttet kraftig i andre kvartal.

Norse-sjef Mark Dice. Foto: Finansavisen
Børs

Norse Energy Corp. melder om et resultat etter skatt på minus 7,58 millioner dollar i 2. kvartal 2012, mot minus 18,34 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,07 dollar, mot minus 0,16 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 7,49 millioner dollar, sammenlignet med minus 10,90 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 3,63 millioner dollar, mot minus 5,62 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 87 millioner dollar, sammenlignet med 75 millioner dollar i 2. kvartal 2011.Her er rapporten og presentasjonen .Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs