Profilert REC-aksjonær laster opp med aksjer

Kjent aksjonær har åpnet lommeboken og øker i solselskapet. Samtidig har fjerde største eier lettet seg for mengder av aksjer.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 08.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
REC - Foto: Scanpix

Ferske aksjonærlister mandag viser at den profilerte investoren Frode Teigen kjøpte flere aksjer i REC forrige uke.Via Kontrari AS, der Teigen er styrets leder, ble det kjøpt inn totalt 1.412.083 aksjer.Kontrari er nå 11. største aksjonær i REC, og sitter på totalt 1,05 prosent av selskapet - totalt 19,6 millioner aksjer.Frode Teigen og Kontrari er største aksjonær i Codfarmers, nest største aksjonær i AKVA Group og 11. største aksjonær i Noreco. I NavaMedic er han 6. størst mens han er nummer 2 på listene i Grieg Seafood.Folketrygdfondet solgte 1,6 mill.Samtidig viser listene at Folketrygdfondets beholdning av aksjer ble redusert med 1,6 millioner forrige uke.Fondet er nummer 4 på Topp 30-listen i REC og sitter på 4 prosent av aksjene - totalt snaue 74,5 millioner aksjer.Ingen i den kjente REC-trioen Jens Ulltveit-Moe, Stein Erik Haugen eller Jan Haudemann-Andersen - som er henholdsvis 2., 3. og 7. størst i selskapet, handlet solaksjer i forrige uke.