Røde børser i Asia

Det er dårlig stemning på børsene i Asia onsdag morgen.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 06.51
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord
Investor på Shanghai-børsen. Foto: AP

Børsene i Asia faller onsdag.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 0,3 prosent, med nesten dobbelt så mange aksjer som faller for hver som stiger. Indeksen er nå ned 6,7 prosent siden årsbeste ble satt 29. februar.- Kinas økonomiske nedgang er fortsatt en bekymring, og det kan være tøft for sykliske sektorer, eksportører og produsenter. Bedringen av den amerikanske økonomien hjalp markedssentimentet, men det er nå priset inn, sier forvalter i Tokio Marine & Nichido, Shintaro Takeuchi, til Bloomberg News.I Japan faller Nikkei 0,62 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,73 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 1,31 prosent.I Kina er Shanghai Composites svekket 0,20 prosent. Børsen i Taiwan er ned 0,27 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia faller 0,41 prosent. Straits Times i Singapore er ned 0,90 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen