Sevan-rally på børsen

Oslo Børs åpner opp. Sevan Marine stiger krafitg på kvartalstsall. (Oppdatert 09:23)

Sevan Marine - Foto: selskapet
Børs

Oslo Børs opplever en forsiktig åpning onsdag i kjølvannet av oppturen i Asia i morges. Etter 24 minutters handel er hovedindeksen opp 0,2 prosent til 433,84.Akkurat nå omsettes et fat Brent-olje med oktober-levering for 112,40 dollar, ned 0,2 prosent, omtrent det samme som da Oslo Børs stengte tirsdag.Statoil handles for 147,80 kroner, som er identisk med tirsdagens sluttkurs.John Fredriksens Frontline og Archer tok markedet på sengen med kvartalstall rett før åpning. Ifølge Oslo Børs' kalender skulle de to selskapene først i aksjon på fredag.Begge selskapene la frem svakere tall enn analytikerne hadde ventet. Frontline stiger 0,5 prosent til 21,52 kroner, mens Archer er ned 3,4 prosent til 11,35 kroner.RCCL og Seadrill, nummer to og tre på topper omsetningsoversikten, stiger 1,7 og 1,1 prosent.Sevan Marine stiger 6,8 prosent til 15,70 kroner etter å ha snudd et skrekktap i fjor til overskudd i år. Norda (tidligere NorDiag) er opp ni prosent til 6,45 kroner på sine tall.Diagenic trenger trolig tilførsel av kapital i løpet av det neste året. Aksjen faller fire prosent til 2,85 kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs