Slik gikk det med børsene i Europa

Det var blandet stemning ved de europeiske børsene torsdag.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 17.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord
Bilde fra DAX i Tyskland - Foto: AP

Det var blandet stemning ved de europeiske børsene torsdag.Den franske CAC 40-indeksen steg 0,42 prosent, mens børsen i Amsterdam endte opp 0,73 prosent.Den britiske indeksen FTSE 100 ble derimot svekket 0,03 prosent, mens DAX i Tyskland endte ned 0,02 prosent.Her hjemme endte Oslo Børs opp 1,08 prosent torsdag, mens børsene i New York er svakt opp torsdag ettermiddag.Sakker akterut De fleste av verdens største økonomier sakker akterut , melder OECD torsdag. Både USA og Japan ser ut til å oppleve svakere økonomisk vekst framover, og det samme gjelder de fleste landene i eurosonen.I Storbritannia ser det derimot ut til å gå bedre, og landet er det eneste som viser forbedring hos OECD.Følg HegnarOnline på Facebook her!