SR-Bank tjente over 300 millioner

- Resultatet er godt og preges av god kundevekst, vekst i inntektene og moderat økning i driftskostnadene, sier Arne Austreid, administrerende direktør i SpareBank 1 SR-Bank.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 08.44
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord
Arne Austreid, adm. direktør i Sparebank 1 SR-Bank. Foto: Finansavisen

Sparebank 1 SR-Bank-gruppen melder om et resultat etter skatt på 303 millioner kroner i 2. kvartal 2012, mot 305 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble 1,19 kroner mot 1,51 kroner ved samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 405 millioner kroner, sammenlignet med 416 millioner kroner året før.Netto renteinninntekter beløp seg til 413 millioner kroner, sammenlignet med 427 millioner kroner i 2. kvartal 2011.Netto provisjons- og andre inntekter var på 379 millioner kroner, opp fra 325 millioner kroner året før.- Resultatet er godt og preges av god kundevekst, vekst i inntektene og moderat økning i driftskostnadene. På tross av fortsatt stor uro i finansmarkedene og nedadgående konjunkturer i store deler av Europa, er aktiviteten og lønnsomheten blant bedriftene i vår landsdel høy. Det slår positivt ut for oss gjennom lave tap, sier Arne Austreid, administrerende direktør i SpareBank 1 SR-Bank.Her er rapporten og presentasjonenFølg HegnarOnline på Facebook her!