KjøpLogg inn

Stig Myrseths favorittaksjer

-Dersom Oslo Børs ikke er villig til å prise selskapet høyere, er det bare et spørsmål om tid før andre gjør det, sier investeringsdirektør Stig Myrseth.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 13.35
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord
Stig Myrseth. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

Denne uken slipper investeringsdirektør Stig Myrseth gullprodusenten Avocet Mining inn i Dovre-porteføljen. Det skjer på bekostning av Norsk Hydro.Les også: Anbefaler åtte aksjer- Kursen er halvert i sommer etter lederbytte og resultatvarsel så aksjen har definitivt ikke vært noen gullgruve for eierne, sier Myrseth.- Oppkjøpsmuligheten er hovedårsaken til at vi nå er positive. På dagens nivå verdsettes reserve- og ressursbasen til henholdsvis 131 og 35 dollar per unse. Det er en fjerdedel av bransjegjennomsnittet. Dersom Oslo Børs ikke er villig til å prise selskapet høyere, er det bare et spørsmål om tid før andre gjør det, sier Myrseth.- Gode utsikter for gullprisen er et annet kjøpsargument. Vi venter at pengetrykking på begge sider av Atlanteren sender denne til nye høyder i løpet av vinteren, avslutter Myrseth.Dovre-porteføljen: • Songa Offshore• Bonheur• DNO• Norwegian• Sevan Drilling• Avocet MiningFølg HegnarOnline på Facebook her