Stig Myrseths favorittaksjer

-Dersom Oslo Børs ikke er villig til å prise selskapet høyere, er det bare et spørsmål om tid før andre gjør det, sier investeringsdirektør Stig Myrseth.

Stig Myrseth. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs
Denne uken slipper investeringsdirektør Stig Myrseth gullprodusenten Avocet Mining inn i Dovre-porteføljen. Det skjer på bekostning av Norsk Hydro.- Kursen er halvert i sommer etter lederbytte og resultatvarsel så aksjen har definitivt ikke vært noen gullgruve for eierne, sier Myrseth.- Oppkjøpsmuligheten er hovedårsaken til at vi nå er positive. På dagens nivå verdsettes reserve- og ressursbasen til henholdsvis 131 og 35 dollar per unse. Det er en fjerdedel av bransjegjennomsnittet. Dersom Oslo Børs ikke er villig til å prise selskapet høyere, er det bare et spørsmål om tid før andre gjør det, sier Myrseth.- Gode utsikter for gullprisen er et annet kjøpsargument. Vi venter at pengetrykking på begge sider av Atlanteren sender denne til nye høyder i løpet av vinteren, avslutter Myrseth.• Songa Offshore• Bonheur• DNO• Norwegian• Sevan Drilling• Avocet Mining