Storebrand styrker konsernledelsen

En rekke ny ansikter skal nå inn i Storebrands konsernledelse.

Konstituert konsernsjef Odd Arild Grefstad. Foto: Storebrand
Børs

Adm. direktør i Storebrand Livforsikring, Geir Holmgren, og adm. direktør i Storebrand Bank, Truls Nergaard, blir nå en del av Storebrands konsernledelse, opplyses det i en melding.I tillegg er Robin Kamark ansatt som ny konserndirektør for Salg, marked og forretningsutvikling og Heidi Skaaret er ansatt som ny konserndirektør for Stab og forretningsstøtte.- Storebrand står foran en spennende periode hvor nye produktregler gir økt dynamikk i markedet og økte krav til effektiv drift. Jeg har satt sammen lederteam i Storebrand for å styrke arbeidet med kundeorientering og kommersialisering, kostnadsreduksjon og kapitaleffektivisering, samt utvikling av fremtidens pensjonsløsninger, sier konsernsjef Odd Arild Grefstad i en kommentar.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs