Strateg: Det er et uttrykk for høy usikkerhet

Aksjestrateg Erik Roland mener markedet preges av høy usikkerhet.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Erik Roland i Nordea mener at det virker som at historiske økonomiske sammenhenger er litt opphevet i den perioden vi er inne i nå. Han mener det spekuleres i tiltak fra sentralbankene.Les også: Har 440 milliarder - ser etter gode investeringer- Vi ser også at VIX-indeksen er merkelig lav, samtidig med at negative renter er et uttrykk for høy usikkerhet, sier Roland til TDN Finans.- Forventninger om stimulipakker har tatt mye av volatiliteten ut av markedet, men det har også fjernet mye av volumene. Folk er avventende til de ser hvilken vei markedet tar, sier Roland til TDN Finans.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 434,05 poeng, opp 0,12 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs