Tre kjøps-anbefalinger - 80 prosent oppside

DNB Markets og Pareto Securities har tre kjøps-anbefalinger på lager. Det ene verdipapirer er ventet kraftig opp fremover.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 10.32
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord
Aksjemegler lager ablegøyer ved meglerbordet - Foto: AP

DNB Markets melder torsdag at de hever kursmålet på begge Wilh. Wilhelmsen-aksjene på Oslo Børs.Wilh. Wilhelmsen Holding heves fra 204 kroner til 226 kroner mens Wilh. Wilhelmsen ASA tas fra 54 kroner til 61 kroner.Kjøps-anbefalingen på begge aktører beholdes, ifølge Stocklink.Oppjusteringene kommer etter at selskapene la frem solide tall for 2. kvartal onsdag.Les også: 230 prosent opp for Wilhelmsen i Q2Begge aksjene er uendret torsdag. Oppsiden for Wilh. Wilhelmsen Holding skal være på omlag 45 prosent.Pareto kutter kursmålet på Norsk HydroSamtidig melder Pareto Securities at de kapper kursmålet på Norsk Hydro.Man opererte tidligere med 60 kroner mens det nye målet lyder på 46 kroner.Meglerhuset mener at verdsettingen av Norsk Hydro fremdeles er attraktiv og opprettholder sin kjøps-anbefaling.- Det virker som om prisene innen aluminium har frikoblet seg det fundamentale, tynget av fortsatt svake makronyheter. Dette er ikke bærekraftig over tid, og vi tror prisene vil kunne hente seg raskt inn når sentimentet snur. Likevel, på grunn av lavere vekstforventninger reduserer vi våre prognoser, og effektivt flytter innhentingen ett år ut i tid, skriver meglerhuset i en oppdatering.Norsk Hydro er torsdag opp 0,43 prosent til 25,79 kroner. Oppsiden her burde dermed være på snaue 80 prosent.