KjøpLogg inn

Trippel kjøps-anbefaling - 50 prosent oppside

Danske Markets, SEB Enskilda og DNB Markets forteller deg om aksjer du bør laste opp med.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 11.07
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 183 ord
Tradere på børsen i New York - Foto: AP

Danske Markets melder mandag at de hever kursmålet på Schibsted fra 220 kroner til 240 kroner.Meglerhuset opererer med kjøp på aksjen, og anbefalingen blir stående.Også SEB Enskilda er styrket i troen på medieaksjen, og hever sitt kursmål fra 235 kroner til 245 kroner.Også her blir kjøps-anbefalingen gjentatt.Schibsted la nylig frem sine tall for Q2-2012, og meglerkjempen UBS meldte mandag at de er styrket i troen på aksjen i kjølvannet av tallene.Aksjen stiger mandag 0,60 prosent til 202,30 kroner.Samtidig gjentar DNB Markets sitt meget positive syn på Det norske.- Det norske har etter vårt syn en spennende nyhetsstrøm foran seg og selskapet arbeider nå blant annet med to brønner på Johan Sverdrup-feltet. Resultater herfra ventes i løpet av 2012, skriver meglerhuset ifølge Stocklink.Det norske har en andel på 20 prosent i en av brønnene på det nevnte felt.Selskapet skal nå sitte på ressurser på rundt 492 millioner fat oljeekvivalenter - hvorav Sverdrup vest utgjør omtrent halvparten.Kursmålet på Det norske settes til 128 kroner og kjøp av aksjen anbefales.Aksjen stiger mandag 0,12 prosent til 86 kroner og oppside skulle dermed være på omlag 50 prosent.