Det var ikke de helt store utslagene på de amerikanske børsene tirsdag kveld. Dow Jones steg fattige 0,02 prosent til 13.172,14, mens den bredere S&P 500-indeksen falt 0,01 prosent til 1.403,93.Teknologitunge Nasdaq endte ned 0,18 prosent til 3.016,98.Sterke shoppingtall bidro til å løfte børsene fra start, men fallende teknologi- og finansaksjer la en demper på markedene. Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viste tirsdag at detaljhandelen, eksklusiv bilsalg, økte med 0,8 prosent på månedsbasis i juli.Medregnet bilsalget var også veksten på 0,8 prosent.Analytikerstanden ventet en vekst på 0,4 prosent om vi ser bort fra bilsalget og 0,3 prosent om vi tar hensyn til bilsalget. De amerikanske produsentprisene (PPI) steg 0,3 prosent i juli. Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News var det på forhånd ventet at PPI skulle stige 0,2 prosent.Året sett under et la PPI på seg 0,5 prosent. Det var det samme som analytikerne hadde ventet. NFIB-indeksen i USA, som viser småbedrifters tro på fremtiden, falt til 91,2 i juli, viste tall tirsdag. Ifølge en sammenstilling utført av Bloomberg News hadde man på forhånd ventet en indeks på 91,6. JPMorgan Chase & Co. steg 0,2 prosent. På det meste var aksjen opp 1,8 prosent. Groupon Inc. stupte til all time low etter å ha lagt frem svake kvartalstall. Home Depot Inc. steg 3,5 prosent på sine tall. The Chicago Board Options Exchange Volatility Index, den såkalte VIX-indeksen, steg etter fire dager på rad med fall. Mandag falt den 7,1 prosent til 13,70, det laveste nivået siden juni 2007. Tirsdag steg indeksen 8,5 prosent til 14,87.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..