KjøpLogg inn

Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 11.08
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Kristian Tunaal. Foto: Finansavisen/Ivan Kverme

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 18 aksjer denne uken.Roland er enig med Collett om Algeta og Det norske, og med Tunaal om Aker Solutions, Atea og Opera.Følg HegnarOnline på Facebook her!Dette er de 18 aksjene de fire satser på denne uken: Aker Solutions Algeta Atea Bionor Pharma BWG HomesClavis Pharma CopeincaDet norske oljeselskap EMGS Kongsberg Gruppen Kværner Noreco Norwegian Opera SoftwareSevan Drilling TGS-NopecYaraWilh. Wilhelmsen ASADNB Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 13/8), med en avkastning på pluss 23,7 prosent. Nordea følger nærmest med en oppgang på 14,8 prosent, mens Arctic er i pluss med 8,1 prosent.Hovedindeksen er opp 11,5 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.