- Verdens økonomier sakker akterut

De fleste av verdens største økonomier sakker akterut, ifølge OECD. Kun Storbritannia ser foreløpig ut til å kunne snu en negativ trend.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 15.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Angel Gurria. (AP Photo/Victor R. Caivano).

Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) sa torsdag at alle deres målinger tyder på at det går dårligere økonomisk i de fleste land, både de med høyere og de med lavere inntekt.Både USA og Japan ser ut til å oppleve svakere økonomisk vekst framover, og det samme gjelder de fleste landene i eurosonen, ifølge OECD.I de framvoksende markedene i Kina, India og Russland er situasjonen like nedslående.I Storbritannia ser det derimot ut til å gå bedre, og landet er det eneste som viser forbedring hos OECD.