Vestrum: - Økokrim holdt tilbake dokumenter

Styreleder Jan Vestrum i Intex mener Økokrim har holdt tilbake dokumenter som viser at han er uskyldig.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 07.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
Jan Vestrum, tidligere styreleder i Intex. Foto: Finansavisen

Jan Vestrum, den innsidesiktede styrelederen i Intex, mener Økokrim har holdt tilbake dokumenter som viser at han er uskyldig. Ifølge DN ber han tingretten annullere beslagene som ble tatt under razziaen.- Økokrim har bevisst foretatt en siling av dokumenter og ikke gitt dommeren alle dokumenter som belyser saken. Dette er en opptreden som ikke er rettsstaten verdig. Redegjørelsen fra Intex' advokater viser at Vestrum ikke har gjort noe straffbart, hvilket betyr at det heller ikke er skjellig grunn til mistanke. Derfor krever vi begjæringen opphevet, sier advokat Dag Steinfeld i Wikborg Rein, som forsvarer Westrum.