1,7 millioner fløy med Norwegian

- Det er inspirerende å se at et stadig bedre flytilbud gir seg utslag i så gode passasjertall, sier adm. direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Bjørn Kjos, konsernsjef i Norwegian - Foto: Scanpix
Børs

Norwegian Air Shuttle ASA fraktet 1.724.046 passasjerer i august i år, mot 1.526.755 året før, en økning på 13 prosent.Total passasjertrafikk (RPK) økte med 18 prosent og setekapasiteten (ASK) økte med 21 prosentFyllingsgraden ble 80 prosent i august, ned 2 prosentpoeng fra 2011.Norwegian opererte 99,8 prosent av de planlagte flygningene i august, hvorav 87,8 prosent gikk på oppsatt rutetid. Uten flygelederproblemene ville punktligheten til Norwegian totalt vært nærmere 91 prosent i august.- I løpet av det siste året har over 17 millioner valgt å reise med oss. Det er inspirerende å se at et stadig bedre flytilbud gir seg utslag i så gode passasjertall, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.Hittil i år har Norwegian faset inn 9 av i alt 13 fabrikknye fly som skal leveres i løpet av 2012.Les hele meldingen her. Se intervjuet med Bjørn Kjos i Økonominyhetene med Trygve Hegnar dagen før dagen Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs