Åge Korsvold fortsetter som Orkla-sjef

Styret i Orkla ASA har i dag vedtatt å forlenge Åge Korsvolds engasjement som konsernsjef.

Åge Korsvold. Foto: Finansavisen.
Børs

Orkla-styret har dag vedtatt å forlenge Åge Korsvolds engasjement som konsernsjef.- Orkla er i en transformasjonsfase. Merkevarevirksomheten skal utvikles videre, og virksomhetene utenfor kjerneområdet skal avhendes. Åge Korsvold har ledererfaring og finansiell kompetanse som Orkla trenger for å gjennomføre denne prosessen, sier styreleder Stein Erik Hagen i Orkla.Åge Korsvold har lang erfaring fra topplederstillinger og styreverv i norsk og internasjonalt næringsliv. Han var konsernsjef i Storebrand i 1994-2000 og administrerende direktør i Kistefos i 2001-2010. Han ble valgt som nestleder i Orklas styre i mai i fjor.

Nyheter
Børs