Aksjeguru selger unna

Aksjetipsene til eksanalytiker Aasulv Tveitereid har gitt en avkastning på 58 prosent hittil i år. Nå selger han.

Publisert 14. sep. 2012 kl. 13.35
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
Aasulv Tveitereid - Foto: Ivan Kverme, Finansavisen
Hittil i år har eksanalytiker Aasulv Tveitereid truffet børsens topper og bunner. Finansavisen kan i dag fortelle at investoren nå vekter seg ned.- Jeg er fortsatt bull på markedet, men jeg vet at når markedet stiger mye og man føler en indre komfort, så viser det seg ofte i ettertid at man skulle ha solgt, sier Tveitereid til Finansavisen.Investoren fokuserer på forholdet mellom markedsverdi og bokførte verdier (pris/bok) på Oslo Børs. Han er ikke like opptatt av makroforhold.- Makroøkonomi går egentlig inn det ene øret og ut det andre øret. Jeg har ikke noe mer peiling enn makroekspertene som bommer i hytt og pine, sier Tveitereid til Finansavisen.Tveitereid og investeringspartner Jørgen Stenshagen kontrollerer en aksjeportefølje på over en halv milliard kroner.