Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot en investering.

Asbjørn Taugbøl. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives ElectroMagnetic GeoServices og SpareBank 1 SR-Bank som kjøpskandidater mens Reservoir Exploration Technology får en salgsanbefaling.Les også: Warren: De satset stort og tapte alt-ElectroMagnetic GeoServices har gitt kjøpssignal fra flere formasjoner. Senest en rektangelformasjon da aksjen brøt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Videre oppgang mot motstanden ved ca. 21,20 kroner indikeres. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved 14 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at to innsidere kjøpte aksjer i mai. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.-SpareBank 1 SR-Bank bunnet ut nær 28 kroner i juni og har siden vist en meget sterk utvikling. Kursen har nå brutt opp gjennom taket av den fallende trendkanalen og gitt signal om videre oppgang mot neste motstandsnivå ved 40 kroner. På lengre sikt indikeres nå en sidelengs utvikling mellom støtten ved 35 kroner og motstanden ved 40 kroner. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Hvis kursen bryter ned gjennom støtten, vil det utløse et salgssignal. En rekke innsidere deltok i emisjonen på 29,20 kroner i juni, noe som så langt har vært en god investering. Selskapet er positivt på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.-Reservoir Exploration Technology viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen, samt ved 1,40 kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen. Det er et støttenivå ved ca. 1 krone som kan bremse nedgangen på kort sikt. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Taugbøl.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs