Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advarer han mot en investering.

Asbjørn Taugbøl. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian og Opera Software som kjøpskandidater mens Archer får en salgsanbefaling.Les også: Roger Berntsen anbefaler ti aksjer- Norwegian Air Shuttle ligger i en stigende trend på mellomlang sikt. Kursen reagerer opp fra støtten ved gulvet i trendkanalen og har gitt kjøpssignal fra en liten rektangelformasjon med kursmål på 126 kroner. Kursen har foreløpig ikke brutt motstandsnivået ved 113 kroner, og forsiktige investorer bør avvente etablerte noteringer over dette nivået. Volumbalansen er positiv og styrker trendbildet. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at et styremedlem solgte aksjer for 200.000 kroner i mai. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Opera falt kraftig etter at de siste kvartalstallene ble lagt fram i august. Den stigende trenden ble brutt, men det ligger støtte ved ca. 35 kroner som har tatt imot for videre fall. Videre oppgang indikeres, men med svakere stigningstakt. Utviklingen kan bli fortsatt volatil på kort sikt, og man kan gjerne få reaksjoner opp mot motstanden ved 40 kroner. Etablerte noteringer under støtten rundt 35 kroner vil være et salgssignal. Vurdering: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Archer har reagert kraftig ned de siste par ukene og er tilbake i den langsiktige, fallende trendkanalen. Videre nedgang er dermed signalisert. Neste støttenivå ligger ved ca. åtte kroner. Negativ volumbalanse svekker aksjen. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Taugbøl.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs