Analytikerens tre favoritter

Analytiker ser på kort sikt ikke bort fra betydelige svingninger i markedet. Her er tre av hans aksjefavoritter.

Norwegian tar av. Foto: Scanpix
Børs

Analytiker i SpareBank 1 Markets, Christian Frengstad Bjerknes, er positiv til markedet på mellomlang sikt, men ser ikke bort fra betydelige svingninger i det korte bildet. På aksjesiden mener han at det finnes mange spennende muligheter, blant annet innen oljesektoren, skriver Finansavisen.- Vi ser flere mulige triggere i Det norske oljeselskap ut 2012. I tillegg til det store funnet i Nordsjøen tidligere i uken, skal det bores i to letebrønner de neste to månedene. Salina i Barentshavet ble påbegynt 7. august, og det ventes resultater fra denne i begynnelsen av september. Espeværhøgda settes i gang tidlig i september med de første resultatene i slutten av oktober, sier Bjerknes til avisen.Han har også tro på Norwegian og Telenor, og påpeker at førstnevnte kostnadsmessig er på topp tre i Europa og leverer en tjeneste det alltid vil være etterspørsel etter.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs