Anbefaler kjøp av TGS

Christiania Securities forteller investorer at TGS Nopec kan være et godt kjøp.

Thomas Nygaard hos Christiania Securities - Foto: Ivan Kverme - Finansavisen
Børs

I tirsdagens rapport fra Christiania Securities omtales TGS Nopec som dagens aksje.-TGS ligger i en stigende trend på lengre sikt, og har siden i fjor høst dannet en raskere stigende trend. I august har kursen reagert noe ned, men kursen bryter nå opp fra dette kortsiktige mønsteret med fallende topper, skriver Christiania Securities.-Kursen bryter i tillegg opp gjennom motstand fra en gammel topp ved 170,70, et nivå som også ble testet på fredag. Videre oppgang indikeres og det er ingen sterk motstand over dagens nivå, skriver Christiania Securities.-Støtte rundt 170, bunnene ved 165 kroner og tidligere topper og trendgulvet rundt 161 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 195 kroner og stopp loss 160 kroner, avslutter meglerhuset.I skrivende stund omsettes aksjen for 171 kroner, ned 0,75 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs