Anbefaler ni aksjer

Nordea-strateg Erik Roland forteller investorer at det kan være smart å ta en titt på følgende aksjer.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Denne uken velger strategene i Nordea å ta DNB inn i ukeporteføljen. Selskapet holder kapitalmarkedsdag i London førstkommende torsdag (6. september) hvor Nordea Markets venter at det vil bli annonsert et betydelig kostnadsreduksjonsprogram.Nordea ser for seg at konsensusestimatene kommer opp fremover for DNB, drevet av kostnadskuttprogrammer og sterkere netto renteinntekter. Det vil gjøre en allerede attraktiv prising enda mer attraktiv, hevder strategene.Nordea Markets har et kursmål på 80 kroner på DNB-aksjen.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:•DNB•Kværner•Aker•Norwegian Energy Corporation•Atea•Norwegian•Det norske oljeselskap•Algeta•ElectroMagnetic GeoServicesFølg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs