Dagens aksjetips

Christiania Securities venter kursoppgang i Aker Solutions.

Thomas Nygaard hos Christiania Securities - Foto: Ivan Kverme - Finansavisen
Børs

I torsdagens rapport fra Christiania Securities omtales Aker Solutions som dagens aksje.Les også: Analysesjef frykter turbulens i markedet- AKSO ligger i en stigende trend, både på kort og mellomlang sikt og kursen ga et nytt langsiktig kjøpssignal ved bruddet opp gjennom motstand rundt 100 kroner på positive kvartalstall, skriver meglerhuset.- Videre oppgang indikeres og det er lite tydelig motstand over dagens kurs. Etablering over 107 kroner er et nytt kjøpssignal, skriver meglerhuset.- Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 120 kroner og stop 97,50 kroner, avslutter meglerhusetI skrivende stund omsettes aksjen for 105,50 kroner, opp 0,86 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs