Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange, slår Investtech fast etter å ha sett nærmere på RCL.

AP Photo
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives RCL som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Warren: De satset stort og tapte alt- Royal Caribbean Cruises har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga også kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 158 kroner. Videre oppgang til 174 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 162 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs