Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, hevder Investtech etter å ha tatt en titt på Norwegian.

Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Analysesjef anbefaler fem aksjer-Norwegian Air Shuttle har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, skriver Investtech.-Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 112 kroner. Videre oppgang til 126 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 113 kroner, skriver Investtech.-Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 113 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette styrker trendbildet, skriver Investtech.-Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook herI dag har det blitt kjent at Norwegian fraktet 1.724.046 passasjerer i august i år, mot 1.526.755 året før, en økning på 13 prosent.- I løpet av det siste året har over 17 millioner valgt å reise med oss. Det er inspirerende å se at et stadig bedre flytilbud gir seg utslag i så gode passasjertall, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.Forrige fredag var Bjørn Kjos gjest i økonominyhetene på HegnarTV. Se sendingen her

Nyheter
Børs