Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, slår Investtech fast etter å ha sett nærmere på Norwegian.

AP Photo
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Roger Berntsen anbefaler ti aksjer- Norwegian Air Shuttle har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, skriver Investtech.- Kursen har også brutt gjennom taket ved 112 kroner i en rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre oppgang til 126 kroner eller mer. Aksjen tester motstanden ved ca. 113 kroner. Dette bør gi en reaksjon ned, mens et brudd opp gjennom 113 kroner vil utløse et kjøpssignal, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs