Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Norwegian Energy Company har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt, skriver Investtech. Aksjen får en kjøpsanbefaling.

AP Photo
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Norwegian Energy Company som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.Les også: Daytraderne rømmer børsen- Norwegian Energy Company har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen har brutt en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Etablert brudd på halslinjen ved ca. 5,38 kroner vil signalisere videre oppgang til 6,69 kroner eller mer, skriver Investtech.- Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 4,60 kroner og motstanden ved ca. 6,00 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs