Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Schibsted viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, slår Investtech fast.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Schibsted som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Schibsted viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen ga også kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 200 kroner. Videre oppgang til 218 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, og signaliserer dermed videre oppgang. Aksjen nærmer seg motstanden ved ca. 215 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned. Positiv volumbalanse, det vil si høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs