De 10 mektigste bankmennene

Bloomberg Markets har analysert det globale finansmarkedet og listet de mektigste om mest innflytelsesrike personene innen bransjen.

Lloyd Blankfein. (AP Photo/Susan Walsh)
Børs

Totalt lister Bloomberg Markets hele 50 navn på listen over de mest innflytelsesrike på det globale finansmarkedet.Ikke overraskende kommer navn som Warren Buffet, Mark Zuckerberg og Apple-sjef Tim Cook høyt opp på listen.Men for å skille inne de ulike divisjonene innen finans, har Bloomberg skilt ut egne klasser for industriherrer, forvaltere, politiske beslutningstakere, tenkere og bankfolkUnder finner du oversikten over de 10 mektigste bankmennene.De 10 mektigste bankmennene i verden:1. Lloyd Blankfein, sjef i Goldman Sachs Group Inc.2. Emilio Botin, styreleder Banco Santander SA3. Jamie Dimon, sjef i JPMorgan Chase & Co.4. Isabelle Ealet, sikkerhetssjef i Goldman Sachs Group Inc.5. Andre Esteves, sjef i Grupo BTG Pactual6. Anshu Jain, sjef i Deutsche Bank AG7. Jiang Jianqing, styreleder i Industrial & Commercial Bank of China8. Gerald McCaughey, sjef i Canadian Imperial Bank of Commerce9. Ruth Porat, finanssjef i Morgan Stanley10. John Stumpf, sjef Wells Fargo & Co.(Bloomberg Markets / di.se)

Nyheter
Børs