Dette er verdens mektigste finansmenn

Listen over verdens 50 mest innflytelsesrike finansmenn er lang og fyldig.

Warren Buffett - Foto: AP
Børs

Totalt lister Bloomberg Markets hele 50 navn på listen over de mest innflytelsesrike på det globale finansmarkedet.Ikke overraskende kommer navn som Warren Buffet, Mark Zuckerberg og Apple-sjef Tim Cook høyt opp på listen.Men for å skille inne de ulike divisjonene innen finans, har Bloomberg skilt ut egne klasser for industriherrer, forvaltere, politiske beslutningstakere, tenkere og bankfolk.Se de 10 mektigste bankfolkene her.Under ser du listen over de 10 mektigste innen selskapsverden.De 10 mektigste industriherrene:1. Warren Buffett, sjef i Berkshire Hathaway Incorporate2. Chung Mong Koo, styreleder i Hyundai Motor Corporation3. Tim Cook, sjef i Apple Incorporate4. John Fredriksen, styreleder i Seadrill Ltd.5. David och Charles Koch, gründer av Koch Industries Incorporate.6. Yuri Milner, gründer av Mail.ru Group Ltd.7. Ginni Rometty, sjef i International Business Machines Corporation8. Carlos Slim, styreleder i America Movil SAB9. Tadashi Yanai, gründer av Fast Retailing Corporation10. Mark Zuckerberg, gründer av Facebook(Bloomberg Markets / di.se)

Nyheter
Børs