DNB får analytiker-skryt

Analytikerne roser DNB for de reviderte 2015-målene som ble lagt frem torsdag.

Foto: Scanpix
Børs

Analytikerne roser DNB-ledelsen for de reviderte 2015-målene som ble lagt frem på kapitalmarkedsdagen torsdag, og beskriver dem som både troverdige og modige selv om målene er kuttet, skriver Reuters.Av ti rapporter nyhetsbyrået har gjennomgått fredag beholder åtte av analytikerne en kjøpsanbefaling på aksjen, én oppgraderer til kjøp, mens én velger å nedgradere til hold.I snitt har analytikerne et kursmål på 81 kroner. DNB-aksjen stiger fredag formiddag 1,38 prosent til 70,00 kroner, og er foreløpig den mest omsatte aksjen på Oslo Børs."DNBs reviderte langsiktige mål er i våre øyne både ambisiøse og oppnåelige, og viser at ledelsen nå er mer på linje med markedet", skriver ABG Sundal Collier i sin oppdatering, ifølge nyhetsbyrået.Citi Bank, Nomura, Bank of America Merrill Lynch, Danske Markets, J.P Morgan, Pareto og Barclays beholder alle ifølge Reuters sine kjøpsanbefalinger på aksjen. Arctic Securities er det eneste meglerhuset som nedgraderer til hold.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs