DNB Markets bytter BWG med Aker Solutions

DNB Markets bytter ut én av aksjene i sin ukeportefølje.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

DNB Markets bytter ut én av aksjene i sin portefølje.- Vi tar denne uken BWG Homes ut av porteføljen med anbefalte aksjer. Inn i porteføljen kommer Aker Solutions. Signalene fra ONS-messen i Stavanger bekrefter de positive utsiktene for aktivitetsnivået på norsk sokkel og allerede i utgangspunktet ser vi at konsensusforventningene i Aker Solutions er på vei opp. Vi venter at dette vil bidra til å løfte aksjen ytterligere på kort sikte, heter det.Porteføljen:

  • TGS NopecTGS Nopec
  • AteaAtea
  • YaraYara
  • Clavis PharmaClavis Pharma
  • Kongsberg GruppenKongsberg Gruppen
  • OperaOpera
  • Aker SolutionsAker Solutions
  • Wilh Wilhelmsen ASAWilh Wilhelmsen ASA
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy

Nyheter
Børs