DOF henter 700 millioner kroner

DOF har nå gjennomført en plassering av et nytt usikret obligasjonslån.

Mons Aase. Foto: Finansavisen
Børs

DOF har gjennomført en plassering av et nytt usikret obligasjonslån på 700 millioner kroner, opplyses det i en melding.Nettoprovenyet vil bli brukt til å refinansiere eksisterende obligasjonsgjeld, samt finansiering av selskapets generelle virksomhet.Forfallsdato er i september 2019, og obligasjonslånet vil bli søkt notert på Oslo Børs.I forbindelse med plasseringen av det nye obligasjonslånet har DOF ifølge meldingen kjøpt tilbake 86 millioner kroner i det eksisterende obligasjonslånet DOF07 med forfall i juli 2013, samt 50 millioner kroner i det eksisterende obligasjonslånet DOF08 med forfall i mars 2015.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs