Femte dag på rad med børsfall i Asia

Det er lite å glede seg over på de største Asia-børsene.

AP Photo
Børs

Det er en ny negativ dag på de største børsene i Asia. Det er den femte dag på rad regionen opplever børsfall, den lengste nedgangsperioden på åtte uker.Bloomberg viser til makrotall fra USA, Kina og Australia, som kan tyde på svak global vekst.Nikkei-indeksen i Japan stengte ned 1,1 porsent.Kospi-indeksen i Sør-Korea står i minus 1,5 prosent. Hang Seng i Hong Kong er ned 1,5 prosent og Straits Times i Singapore ramler 0,8 prosent.De amerikanske innkjøpssjefenes forventningsindeks, ISM-indeksen for industrien, kom inn på 49,6 i august mot 49,8 i juli, viste statistikk tirsdag. Det var på forhånd ventet at indeksen skulle stige til 50.Australias økonomoi vokste med 0,6 prosent i forrige kvartal, mot ventet 0,7 prosent. I første kvartal var veksten på 1,3 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her! Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs