Fersk oppdatering fra DESSC

Deep Sea Supply har lagt frem sin flåteoppdatering for august.

Deep Sea Supplys toppsjef Finn Amund Norbye, Foto: Iván kverme, Finansavisen
Børs

Deep Sea Supplys AHTS-flåte hadde en gjennomsnittlig bruttoinntekt på rundt 16.100 dollar per skip per dag i august.Juli-tallene viste en gjennomsnittlig bruttoinntekt 15.500 dollar per dag.Selskapets PSV-flåte hadde en bruttoinntekt på rundt 19.600 dollar per skip per dag, mot 18.900 dollar per skip per dag måneden før.To av Deep Sea Supplys AHTSer, "Sea Stoat" og "Sea Vixen" har vært uten kontrakt i perioden på grunn av forberedelser til langsiktige kontrakter i Brasil.I tillegg har PSVen "Sea Pike" vært uten kontrakt siden midten av august. Årsaken her er planlagte spesielle undersøkelser.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs