Fleischers fire aksjefavoritter

Investor Jan Eilert Fleischer har gjort det skarpt på børsen i år. Her er fire av hans favorittaksjer.

Jan Eiler Fleischer - Foto: Iván Kverme, Finansavisen
Børs

Investor Jan Eiler Fleischer har gjort det skarpt på børsen i år takket være en tung satsing på seismikk. Seabird er den største favoritten, skriver Finansavisen.- Ja, jeg har vært heldig. Jeg har satset på de mindre seismikkselskapene, og både Seabird, Polarcus og Dolphin har gjort det fantastisk bra på børsen i år. Jeg sitter fortsatt i alle tre, men skal jeg trekke frem et av dem så må det bli Seabird. Aksjen er opp over 170 prosent i 2012 og er fortsatt en uslepen diamant, sier Felischer, som også sitter på Eltek.- Jeg klarer ikke å kaste kortene i Eltek. Jeg burde sikkert ha gjort det for lengst, men jeg klarer det ikke. Aksjen er etter min vurdering ekstremt billig, og jeg er sikker på at Eltek kommer til å bli kjøpt opp. Da vil jeg få betalt for min tålmodighet. Oppkjøpsprisen vil ligge på helt andre nivåer enn dem vi ser på børsen i dag, sier investoren til avisen.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs