Han tapte 4,9 milliarder kroner på én dag

Al Waleed Bin Talal gikk på en "liten smell" tirsdag da formuen krympet med nesten fem milliarder kroner.

Foto: AP
Børs

Med en formue på 122,6 milliarder kroner er Al Waleed Bin Talal en av verdens rikeste menn.57-åringen har slått seg opp som en meget suksessfull investor. Han er også medlem av den Saudiarabiske kongefamilien.Prince Alwaleed eier 95 prosent av Kingdom Holding, et børsnotert konsern med investeringer i hoteller og eiendom i Saudi-Arabia.Han kontrollerer også 80 prosent av Rotana, et av Midtøstens største medieselskaper.Hans personlige eiendeler inkluderer palasser, private jetfly, smykker og en superyacht.Når formuen er i den størrelsesorden skal det ikke store prosentvise utslag til før formuen øker eller reduseres med milliarder av kroner.I løpet av tirsdagen ble formuen til Al Waleed Bin Talal redusert med 4,9 milliarder kroner.Investoren kan likevel glede seg over at formuen har vokst med 21,3 prosent hittil i 2012.Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Børs