Kan bli det neste Fredriksen tar på børs

Et nytt, rendyrket containerskipsrederi kan nå bli den neste børssatsingen til John Fredriksen.

John Fredriksen - Foto: Scanpix
Børs

Fredag bekreftet John Fredriksen at han har bestilt 16 nye skip. Et nytt, rendyrket containerskipsrederi kan nå bli det neste han tar på børs, skriver Dagens Næringsliv.- Det er mange muligheter. Dette er en av dem. Men det er ingen konkrete planer om en separat børsnotering av containerskip nå, sier adm. direktør i Fredriksens Ship Finance International, Ole B. Hjertaker, til avisen.Det er likevel allerede gjort de nødvendige forberedelsene for å kunne ta ut containerskipsflåten i et eget selskap.- Vi har muligheten til å gjøre dette hvis og når vi tror at tiden er inne og vi mener at det vil være en fordel for våre aksjonærer på lang sikt, sier Hjertaker.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs